Συχνές Ερωτήσεις

 

 • Πώς μπορώ να αγοράσω;

 Η διαδικασία αγοράς στο beautyinhealth.gr είναι πολύ απλή.

 1.   Χρησιμοποιήστε τις κατηγορίες Αδυνάτισμα, Καλλυντικά, Μητέρα&Παιδί, Προσωπική Φροντίδα, Εποχιακά, Φαρμακείο, Αναλώσιμα Ιατρείου, Εργαστηριακά, Βοηθήματα Νοσηλείας και Spa-Aισθητική-Μανικιούρ οι οποίες βρίσκονται στο κεντρικό μενού. Μέσα στο καθένα θα βρείτε τις υποκατηγορίες ( μακιγιάζ, κρέμες προσώπου κ.ο.κ.). Επιλέγετε αυτό που θέλετε, ποσότητα , χρώμα ή μέγεθος και πατάτε προσθήκη στο καλάθι.

 2.  Συμπληρώνετε το email σας ή τα στοιχεία σας (εάν είστε ήδη εγγεγραμένος στο site).

 3.  Συμπληρώνετε τον τρόπο πληρωμής, τη διεύθυνση αποστολής και το ωράριο που προτιμάτε να παραλάβετε.

 4.  Πατάτε Ολοκλήρωση Παραγγελίας.

 5.  Η παραγγελία σας ολοκληρώθηκε. Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα λάβετε ένα επιβεβαιωτικό email. 

  *Προσοχή. Το email που θα λάβετε είναι αυτοματοποιημένο. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση η αλλαγή θέλετε στην παραγγελία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@beautyinhealth.gr. 

 

 •  Πρέπει να κάνω εγγραφή για να αγοράσω;

 

Όχι, δεν είναι απαραίτητο! Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας και ως επισκέπτης. Σε αυτήν την περίπτωση τα στοιχεία σας χρησιμοποιούνται για την αποστολή της τρέχουσας παραγγελίας σας. Θα σας προτείναμε να κάνετε εγγραφή καθώς την επόμενη φορά που θα κάνετε παραγγελία τα στοιχεία σας θα είναι ήδη καταχωρημένα οπότε θα είναι πολύ πιο γρήγορη η διαδικασία.

 

 •  Ξέχασα τον κωδικό μου! Τί να κάνω;

 

Δε χρειάζεται να ανησυχείτε! Συμπληρώστε το email σας στο πεδίο "Ξεχάσατε τον Κωδικό σας;" και πατήστε Αποστολή. ʼμεσα θα λάβετε στο email σας ένα νέο προσωρινό κωδικό, που θα σας επιτρέψει να μπείτε στο λογαριασμό σας. Μετά την είσοδο στο λογαριασμό σας μπορείτε να αλλάξετε αυτόν το προσωρινό κωδικό με άλλο της επιλογής σας. Σε κάθε περίπτωση, αν ξεχάσατε τον κωδικό σας δεν χρειάζεται και δεν πρέπει να ανοίξετε καινούργιο λογαριασμό καθώς θα χάσετε όλες τις πληροφορίες σας και το Beautyinhealth.gr θα σας αντιμετωπίσει σαν καινούργιο πελάτη.

 

 • Πόσα είναι τα έξοδα αποστολής;

  Τα έξοδα αποστολής για χερσαία Ελλάδα είναι 2,41€ και για τη νησιωτική 2,90€. Για περισσότερες λεπτομέρείες μπορείτε να δείτε τον παρακάτω πίνακα ή πατήστε εδώ:

 


ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ


ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ


ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

 

Κομοτηνή

 

  

ΔΩΡΕΑΝ

 

 

1-2 εργάσιμες ημέρες 

 

Υπόλοιπη Ελλάδα

 

  

2,41 €
Δωρεάν για αγορές άνω των 100€

 

 

1-2 εργάσιμες ημέρες 

  

 Νησιά

 

 

2,90 €

Δωρεάν για αγορές άνω των 100€

 

1-3 εργάσιμες ημέρες 

 

 Κύπρος

 

 

9 €
Δωρεάν για αγορές άνω των 150€

 

 7 - 10 εργάσιμες ημέρες


 

 •  Πώς ξέρω ότι η παραγγελία μου ολοκληρώθηκε με επιτυχία;

Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας το σύστημα θα σας στείλει αυτόματα ένα email το οποίο θα σας ενημερώνει ότι η παραγγελία σας καταχωρήθηκε. Αυτό το email επιβεβαιώνει ότι ολοκληρώσατε με επιτυχία την παραγγελία σας και ότι έχει φθάσει σε εμάς.

*Προσοχή. Το email που θα λάβετε είναι αυτοματοποιημένο. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση η αλλαγή θέλετε στην παραγγελία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@beautyinhealth.gr.