Μέτρα Ασφαλείας

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ

  Το BeautyinHealth.gr θα ήθελε να σας ενημερώσει ότι την δύσκολη περίοδο που διανύουμε, οι εργαζόμενοί μας παραμένουν υγιείς και καταβάλλουν τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για την τήρηση αυστηρών μέτρων προσωπικής υγιεινής, τόσο για την ασφάλεια των ιδίων, όσο και για εκείνην όλων εσάς που εξυπηρετούμε καθημερινά.


Προκειμένου να λάβετε το πακέτο σας με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια, τηρούνται οι παρακάτω κανόνες ώστε να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος μεταφοράς του ιού:

 


1. Όλοι οι εργαζόμενοι του Beauty in Health είναι εξοπλισμένοι με μάσκες και γάντια, ενώ σε όλους τους χώρους υπάρχει αντισηπτικό χεριών για συχνή απολύμανση.

 

2. Τηρούνται αποστάσεις ασφαλείας (τουλάχιστον 1,5 μέτρο) μεταξύ των εργαζομένων και οι χώροι μας απολυμαίνονται σε τακτική βάση.

 

 

3. Η είσοδος στην αποθήκη στους μη έχοντες εργασία έχει περιοριστεί αυστηρά, ενώ όλοι οι εξωτερικοί συνεργάτες (courier, μεταφορικές εταιρείες) παραλαμβάνουν και αφήνουν τις παραγγελίες και τα εμπορεύματα σε ειδικό χώρο

4. Οι συνεργαζόμενες εταιρείες courier έχουν και αυτές με τη σειρά τους εξοπλίσει τους εργαζομένους τους με γάντια, μάσκες και αντισηπτικά, για την ασφαλέστερη μεταφορά των πακέτων προς τους παραλήπτες τους.

 

5. Κάνουμε το καλύτερο δυνατό, προκειμένου όλοι οι πελάτες μας να εξυπηρετηθούν γρήγορα και χωρίς ταλαιπωρία. Ωστόσο, θα θέλαμε να δείξετε κατανόηση, καθώς λόγω των αυξημένων ρυθμών και των ελλείψεων από πολλούς προμηθευτές μας, ενδεχομένως να παρατηρηθεί μικρή καθυστέρηση στην εξυπηρέτησή σας.